Alpha Active webshop

Product shop Alpha Active
Materiaal
Beurtenkaarten
Coaching Trajecten

Suspension Trainer + 4 weken programma

Suspension trainer lnclusief een 4 weken programma om van start te geraken.

86.00

View

Suspension Trainer

Het ideale stukje fitnessequipment om thuis te trainen.

37.00

View

20-beurten kaart

Met deze beurtenkaart kan je terecht in al onze groepslessen. Deze kaart is 1 jaar geldig

220.00

View

10-beurtenkaart

Met deze 10-beurtenkaart kan je je inschrijven voor al onze groepslessen. Deze is 1 jaar geldig.

130.00

View

Premium Coaching

Premium coaching is een exclusieve vorm van personal training waarbij je 1x per week kan genieten van een personal training sessie op onze rooftop. In dit traject heb je wekelijks een fysieke afspraak met je personal trainer. Daarnaast krijg je full access tot al de voordelen van onze custom applicatie. In dit traject zal ik je coachen rond 3 pijlers: Mindset, Movement en Nutrition. Meer info: https://alpha-active.be/premium-coaching/

747.00

View

Online Coaching

Online personal coaching is een budgetvriendelijke vorm van personal training. Het laat je toe om te genieten van alle voordelen die personal training te bieden heeft. Ook in dit traject heb je wekelijks (online) contact met je coach en krijg je full access tot al de voordelen van onze custom applicatie. In dit traject zal ik je coachen rond 3 pijlers: Mindset, Movement en Nutrition.

147.00

View

Hybride Coaching

In dit traject heb je wekelijks (online) contact met je coach en krijg je full access tot al de voordelen van onze custom applicatie. Daarnaast kan je genieten van een personal training sessie om de 4 weken. Tijdens deze sessie wordt je programma voor de komende periode toegelicht en wordt er een evaluatie afgenomen. In dit traject zal ik je coachen rond 3 pijlers: Mindset, Movement en Nutrition.

267.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......